Vidéos Chasse

laserkopen
laserkopen
  • 310 vues
  • 0 favoris
  • Ajouté le 09-03-2017

Koop laserpen:
http://www.laserkopen.com/

Diameter is een beetje te groot voor mij om in de top borstzak steken met een pen. Ik gebruik het bij het werken op elektronica, onder de motorkap, in de schuur of spotten beestjes in de bomen, noem maar op en het zal een grote lichtbron te bieden. Ik ben verbaasd dat een dergelijke krachtige laser uit zulke krachtige verlichting kan zetten. Zoals voor donker en bij weinig licht gebieden, 35ft naar de muur in de donkere kamer ik gemakkelijk elke persoon kenmerken en details kunnen omschrijven goed genoeg voor de politie om ze op te halen door de beschrijving. Ik heb dit laserpen voor een beetje meer dan drie jaar gehad en gebruik het heel vaak voor zaken als het controleren van kabels achter de computer of tv, op zoek naar iets in mijn gereedschapstas of onder het aanrecht. De zwarte is bijna onmerkbaar in de hoek van de voorste broekzak, niet in de weg.

Ik kocht dit omdat ik werk in een computerruimte en werken in kleine kwartalen zo naar verschillende delen van de server of kabel ik iets kleins moet zien, weet de grote blauwe laserpennen niet werken. Maar wat erger is iedereen vindt het ook. Het schakelmechanisme aan de basis kan naar beneden worden gehouden voor een kortstondige schakelaar of geklikt om aan te blijven. De overstap naar het uit te zetten en op een knop aan de onderkant. Je zou Morse code te sturen met deze makkelijk --- als je toevallig een spion te zijn. Ik kocht deze rode laserpen als een deel van mijn dagelijks carry op te nemen. Garantie: schakelaars en elektronica hebben een garantie van 2 jaar met het aankoopbewijs; fabricagefout levenslange garantie. Voor de prijs, de laser is zeer krachtig en heeft een mooie worp aan. Ik verwacht een lange levensduur van het gebruik met dit product. Zorg ervoor dat u een druppel of twee van siliconenolie uit de buurt van de o-ring in de batterij GLB!

Laserpen rood:
http://www.laserkopen.com/c-40_77_80.html

Ik was niet van plan om dit product oorspronkelijk te beoordelen, maar nadat het ongeluk loopt door de wasmachine dacht ik dat ik behoor te. Ik gebruik mijn licht elke nacht zonder mankeren. Met zijn krachtige centrum en halo-effect rond dat het een goede rode laser zou zijn. Dan is er de schakelaar. Het vereist een nogal harde duw om te activeren, ik veronderstel dat om te voorkomen dat per ongeluk gebeurt, maar ik ben nogal lui en verwend, dus het stoort me wat. Toch, ik hou ervan en zal steeds meer. Het enige dat ooit heeft gefaald is het rubber knop deksel op de top geweest. De verzegelde schakelaar aan de bovenkant kan worden gedrukt en gehouden of geklikt aan / uit, afhankelijk van wat uw wensen zijn. Het lichtpatroon, terwijl het niet tot doel-staat, is bijna perfect voor elke klus. Ik geloof dat mijn problemen met de laser door de clip slijtage tijd. Ik heb ook besloten dat ik zou graag een kortere rode laserpen.

Op meer dan één gelegenheid, vond ik het afglijden en meestal vallen in mijn zak. Af en toe, maar het zou komen helemaal toen ik zitten of staan omhoog en dit betekende dat bij gelegenheid, moest ik om te controleren of ik het niet achter was verlaten op het openbaar vervoer of een andere plaats per ongeluk. Het zou ook mooi zijn als JETLASERS de mogelijkheid toegevoegd aan een lanyard hechten aan de laser zo goed van mij niet hoefde die functie. Een ander groot probleem met laserpen is de aan / uit of storingen of korte broek uit te schakelen na een korte tijd. Ik kijk naar items die ongeveer 1-4 voeten in afstand van mij van overhead tot achterbaks. Mijn collega's als deze laser zo veel dat sommige hebben mij gevraagd om een aantal van hen te bestellen.

Het is voldoende om per ongeluk stoppen met draaien op als je op de fiets of in een vrachtwagen. Het past mooi in mijn binnenzak jaszak of mijn voordeur zak van Jean zonder echt te merken. Echter, na enkele maanden stabiel gebruik, de eerste blauwe laser ontwikkeld corrosie binnen evenals andere gebruikers te beschrijven. Het weer deed nooit het werk. Toen zag ik deze kleine jongen en zag dat het van hetzelfde bedrijf slechts een goedkopere versie. Het vereist een beetje meer kracht dan ik voor kortstondige activering, maar ik kan ermee leven. De schakelaar lijkt robuuster en hoge kwaliteit dan switches entry-level Surefire voor een derde van de prijs. Het heeft een drukknop op het einde aan te zetten.

De krachtige 3000mW laserpen:
http://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9767.html

De prijs en de kwaliteit van deze 3000mW blauwe laserpen zijn erg leuk. Het kwam met een extra rubberen dop voor de Decompress op \ uit-schakelaar. Uiteindelijk heb ik het verliezen van deze laser vermoedelijk tijdens het kanoën. Het komt goed van pas zo vaak dat ik kan me niet voorstellen dat het werken zonder. Ik zou dit product ten zeerste aanraden aan vrienden en zal blijven om dit product te kopen als een geschenk voor verpleegkundigen. Wat mij verrast was het feit dat zelfs zonder de mogelijkheid om de focus van de bundel werkt goed op verschillende afstanden in de werkomgeving veranderen. Het zal een pad te verlichten. Ik blijf dit ding in mijn aanval pak en break it out als ik moet zien in krappe ruimtes. Maar een kleine laserpen is zeer krachtig. Het is helderder dan de zon en kan de steeds liefdevolle 'hell blind uit u en iedereen die toevallig te kijken in de richting van het. Ik beveel het aan iedereen die behoefte heeft om de kracht van de zon in hun zak houden.

Vous devez vous identifier ou créer un compte pour poster un commentaire

Aucun commentaire